Инструменти и консумативи за машини
АДАПТОР SDS ЗА БОР-КОРОНА
АДАПТОР SDS ЗА БОР-КОРОНА
Към продукта
БОР - КОРОНА SDS+
БОР - КОРОНА SDS+
Към продукта
БОР - КОРОНА ЗА ДЪРВО 30 - 120мм.
БОР - КОРОНА ЗА ДЪРВО 30 - 120мм.
Към продукта
БОР - КОРОНА ЗА ДЪРВО И СВРЕДЛО 54 - 22мм.
БОР - КОРОНА ЗА ДЪРВО И СВРЕДЛО 54 - 22мм.
Към продукта
БОР - КОРОНА ЗА ДЪРВО К-Т 11ч.
БОР - КОРОНА ЗА ДЪРВО К-Т 11ч.
Към продукта
БОР - КОРОНА ЗА ДЪРВО К-Т 16ч.
БОР - КОРОНА ЗА ДЪРВО К-Т 16ч.
Към продукта
БОР - КОРОНА ЗА ДЪРВО К-Т 7ч.
БОР - КОРОНА ЗА ДЪРВО К-Т 7ч.
Към продукта
ДЛЕТО ЛОПАТКА SDS + - 14 х 250
ДЛЕТО ЛОПАТКА SDS + - 14 х 250
Към продукта
ДЛЕТО СЕКАЧ SDS + - 14 х 250 х 4мм.
ДЛЕТО СЕКАЧ SDS + - 14 х 250 х 4мм.
Към продукта

Формуляр за контакт